1/2 pagina kolomadvertentie
De kolomadvertentie zal 1/2 pagina beslaan (zie voorbeeld), waarin opgenomen: een bedrijfslogo, de adresgegevens, een kenmerkende afbeelding en een bedrijfsbeschrijving. Opname van de bedrijfsnaam in de ‘Product and Service Directory’ onder maximaal 8 trefwoorden. De tarieven en specificaties vindt u hier.

1/6 pagina kolomadvertentie
De kolomadvertentie zal 1/6 pagina beslaan (zie voorbeeld), waarin opgenomen: een bedrijfslogo, de adresgegevens en een korte bedrijfsbeschrijving. Opname van de bedrijfsnaam in de ‘Product and Service Directory’ onder maximaal 8 trefwoorden. De tarieven en specificaties vindt u hier.

Vakadvertenties
Beschikbaar zijn advertentieplaatsingen op een hele-, halve- en kwart pagina. De tarieven en specificaties vindt u hier. Materiaal aanleveren via e-mail als Acrobat PDF file (2400 DPI).

Bedrijfsvermelding
De IRO ledenlijst bevat de contactgegevens en de categorie (de zogenaamde ‘bloedgroep’) waaronder uw bedrijf is ingedeeld in het IRO ledenbestand.

IRO Lidmaatschap
Voor niet IRO leden (bedrijven die voor het jaar 2022 niet als IRO lid staan ingeschreven) zal € 350,- (ex. BTW) extra in rekening worden gebracht voor behandelingskosten, zoals de directe verspreiding op beurzen, etc.

Advertentie opdracht
Opdracht geven tot plaatsing van een advertentie kan via het opdrachtformulier tot en met vrijdag 2 december 2022.

Download de brochure

Voorbeeld van een 1/2 pagina kolomadvertentie en van 1/6 pagina kolomadvertenties: